Verduurzamen

Oudere woningen worden vaak gerenoveerd of duurzamer gemaakt. Dit wordt zo gedaan dat de authentieke details blijven bestaan, maar het pand/de woning wel aan de juiste eisen voldoet. Met een renovatie gaat de kwaliteit een stap omhoog, maar de originele staat van de woning blijft zichtbaar. Verduurzaming wordt dan ook vaak meegenomen in het verbouwproces. Zo wordt de woning beter geïsoleerd of energiezuiniger gemaakt. Verduurzamen kan op verschillende manieren.

Ook renovaties aan woningen kunnen wij van Aannemersbedrijf Wondergem voo9r u verzorgen. Wij hebben de nodige kennis en weten van de voor- en nadelen van de oude bouwmethodes. Dit is heel belangrijk in het bouwproces. 

Elk renovatieproject heeft unieke details die we in de oorspronkelijke staat kunnen herstellen. Wij hebben voldoende kennis om dergelijke werkzaamheden voor u uit te voeren. Aannemersbedrijf Wondergem geeft u graag advies als het gaat om renovatie en het verduurzamen van woningen. Ook bij een renovatie zijn vergunningen van belang. Wij kunnen u helpen om deze vergunningen aan te vragen voor de renovatie van uw huis of bedrijfspand. Bekijk deze pagina om te zien welke projecten Aannemersbedrijf Wondergem al heeft gedaan.

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u uw woonwensen met ons bespreken?
Neem dan contact met ons op.