Aanbouw

Heeft u ruimte tekort? Denkt u weleens: ik wil graag een kantoorpand aan huis? Of wat extra ruimte in de woonkamer? Dan kunnen wij u helpen. Aannemersbedrijf Wondergem helpt u ook verder met het realiseren van een aanbouw. Denk bij een aanbouw aan een bestaande woning aan het zetten van een dakkapel, het uitbreiden van een bijkeuken of het toevoegen van een serre. Voor ons is het geen probleem. Wij denken graag met u mee over uw wensen en behoeften en kijken samen naar wat mogelijk is.

Een aanbouw of uitbouw maken is één van onze specialiteiten. Met een aanbouw wordt er op een ruimtelijke manier meer licht en ruimte gecreëerd in een kamer. Dit kan gelijk een heel ander effect geven aan uw huis of kantoorpand. Het is een relatief simpele manier en het geeft uw huis of pand gelijk meerwaarde. 

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan eens een kijkje op onze projectenpagina en neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen wij samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Zijn er bijvoorbeeld vergunningen nodig of wat mag er in het straatbeeld veranderen? Wij helpen u graag verder.

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u uw woonwensen met ons bespreken?
Neem dan contact met ons op.