Nieuwbouw

Heeft u een stuk grond gekocht in Zeeland? En wilt u hier een nieuwbouwhuis of een bedrijfspand op bouwen? Aannemersbedrijf Wondergem bouwt graag mee aan uw toekomst. Het maakt voor ons niet uit of u een eengezinswoning wilt bouwen of een vakantiewoning. Wij adviseren u over de verschillende nieuwbouw mogelijkheden.

We volgen alle ontwikkelingen op het gebied van de bouw nauwlettend. We hebben alle nodige kennis en ervaring en weten aan welke eisen de nieuwe woningen moeten voldoen.

Wanneer u een woning door ons wilt laten bouwen nemen we voldoende tijd om uw wensen en behoeften te bespreken. We luisteren naar u en we kijken samen naar alle mogelijke opties over de nieuwbouw van een huis. We denken met u mee vanaf het eerste idee naar het ontwerp, tot aan uw uiteindelijke droomhuis. U krijgt van ons een eerlijke en duidelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dit betekent geen verrassingen achteraf. Wij gaan professioneel en met een visie aan de slag om u te ondersteunen en samen met u een mooi nieuwbouwproject op te starten. Bekijk hier nieuwbouwprojecten waar Aannemersbedrijf Wondergem aan heeft meegewerkt.

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u uw woonwensen met ons bespreken?
Neem dan contact met ons op.